Edzések

Tisztelt Érdeklődő!

BUDAPEST VII.ker    MARTFŰ    TISZAFÖLDVÁR     TELKI     HALÁSZTELEK


A nevem Stefanovics József. A Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub vezetője és elnöke vagyok. 1985 óta foglalkozom a Kyokushinnal. Jelenleg 4. danos (4. fekete öv) vagyok, és testnevelőként, valamint mozgásterapeutaként hiperaktiv és dys-es gyerekeket tanítottam 10 évig. A Testnevelési Egyetem Továbbképző Intézetében végeztem, Karate edzői szakon. 1996- 2005 között a felnőtt válogatott tagja voltam, és 2003 óta a válogatottnál dolgozom, mint válogatott edző.

A Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub 1985-óta munkálkodik folyamatosan átalakulva, fejlődve, megfelelve minden követelménynek. Saját, központi edzőtermünk Martfű városában található, az önkormányzat jóvoltából. Itt egy kezdő és egy haladó csoport üzemel. Tiszaföldváron is működik egy felnőtt Kyokushin és egy óvodás csapatunk, valamint Budapesten  vezetünk csoportokat ovisoktól a szülőkig, szabadidő sportolóktól a válogatott versenyzőkig. Itt Karate, kondícionáló, Kettlebell és Kisokos torna edzéseket is tartunk. 2015 szeptemberétől Telkiben is működik karate csoportunk, 2016 óta pedig Halásztelken is elérhetőek gyermek karate edzéseink.

Tevékenységünket a Facebook-on is nyomon tudod követni, VICTORYCLUB.HU néven.

Az első edzés ingyenes. Az egy háztartásból érkezőknek pedig kedvezményt adunk.

Az országban egyedülálló módon, rendkívül sok válogatott versenyzője van a közösségünknek, és már sok éve a legeredményesebb magyar klub. Egyesületünk a Magyar Karate Szakszövetség és a Magyar Kyokushin Karate Szervezet, Shinkyokushin Harcművész Szövetség tagja. Csapatunk egyaránt nagy hangsúlyt fektet az egyén értelmi, érzelmi és fizikai képzésére. Saját edzőtáborokat, versenyeket rendezünk rendszeresen, és szinte minden eseményen jelen vagyunk. Tagjainknak állandó, szervezett lehetőségük van bel- és külföldi utazásokra, versenyekre, edzőtáborokra.

Termeink

Partnereink

HRV
shinkyokushin
Martfű
D&TSA

Fel