Klubtörténet

 

A karate élet 1985-ben kezdődött Martfűn, hivatalosan 1987-ben jött létre karate klub a városban. Rendkívül sok ember megfordult itt, több edző irányításával. Először Békésiné Ildikó két évig, majd Durda László vezette a csoportot. A hivatalossá válás után hosszú ideig Senpai Szemánné Papp Éva 1. dan irányította a szakmai munkát. Ezután Sensei Karmazin György 4. dan állt a klub élére, aki 10 évig volt a klub vezetője. Már közben bekapcsolódott a munkába Sensei Stefanovics József 4. dan, aki jelenleg is a klub vezetője. Nagyon hosszú ideig, Senpai Kőműves Károly grandiózus részt vállalt az edzések vezetéséből, és a klubbal kapcsolatos feladatokból.

 

 

 

Eddig számos fekete öves, 2. és 3. danos került ki a klubból. Rendkívül sok országos és nemzetközi verseny helyezettje és bajnoka került ki innét minden korosztályban. Több minősített bírónk van. Az eltelt időben több mint ezer érmet halmoztunk fel. Nagyon sok éve folyamatosan a három legjobb, legeredményesebb klub között vagyunk. Jelenleg 150  fővel folynak az edzések. Működik csoportunk Martfűn a központi edzőtermünkben és az óvodában, Tiszaföldváron a Gimnáziumban és az óvodában, Budapesten a Kazinczy utcában, Budapesten a Váci úton és Telkiben.

Saját, önerőből létrehozott és fenntartott edzőteremmel rendelkezünk, amely az önkormányzat támogatásával üzemel. Folyamatosan vannak válogatott versenyzőink felnőtt és utánpótlás korosztályban. Minden évben több edzőtáborban, versenyen és utazáson veszünk részt, válogatott és klubszinten egyaránt.
Számos hazai és nemzetközi versenyt rendeztünk és rendezünk, valamint több válogatott tábort, klub edzőtáborokat.
Állandó szereplői vagyunk a városi és a környékbeli médiának, programoknak. Kiemelkedő versenyzőink folyamatosan láthatóak országos médiában is.
Több, mint tíz válogatott versenyző erősíti a klub sorait. 2003 óta igazoltan az ország legeredményesebb klubja vagyunk.
Edzéseink generál jellegűek, nagyon széles spektrumúak, egyaránt nagy figyelmet fordítva a Kyokushin minden területére. Folyamatosan igyekszünk fejlődni minden területen. Edzőink elkötelezettek és jól képzettek.
2006 végén vette fel a klub a Victory nevet. Ennek oka az volt, hogy már több településen folyik edzésünk, és a támogatók is igényelték.
A Victory győzelmet jelent, ami számunkra "Az Önmagunk felett aratott győzelmet" szimbolizálja.

2007 évtől klubunk Kiemelten közhasznú.

Klubunkban Kettlebell és Global Training oktatás is folyik.

Partnereink

D&TSA
HRV
shinkyokushin
Martfű

Fel