Duschák Tamás karate edző

Telefonszám: 06704142688
E-mail cím: duschak.tamas77@gmail.com

„A pillanat nem tér vissza”

Duschák Tamás vagyok, 1977-ben születtem Kaposváron. Jelenleg Budapesten élek, elváltam, egy leánygyermekem van, rendőrként dolgozom.

1991. májusában kezdtem karatézni nővérem segítségével, ő akkor már egy éve látogatta az edzéseket Kaposváron. Megtetszett a kemény edzés, a fegyelem, a jó társaság, ott maradtam. Fokozatosan haladtam előre a tanuló vizsgáimon, közben a mesterem által szervezett házi versenyeken küzdelemben értem el sikereket. 1996-ban az első felnőtt Magyar Bajnokságomon sikerült III. helyezést elérnem, ezzel a Magyar Kyokushin Karate Szervezet válogatottjának tagja lettem. Tanulmányiam és választott hivatásom elszólított Kaposvárról, ezt követően edzettem Siófokon és Budapesten is. 2000-ben teljesítményem alapján Súlycsoport nélküli Európa Bajnokságra utazhattam. Egy hosszabb kihagyás után tértem vissza a kyokushin életébe, 2012-ben a Victoryban kezdtem újra az edzéseket. A következő évben ismét a Nemzeti Válogatott tagja lettem, több nemzetközi versenyen értem el dobogós eredményeket. A teljesség igénye nélkül: EB 5. hely, Oyama Memorial 6. hely, Horvát Bajnokság 1. hely.

Az aktív versenyzéssel 2015-ban hagytam fel, ebben az évben tettem sikeres vizsgát 1. dan fokozatra és ekkor nyitottuk meg edzőtermünket senpai Dr. Tamási Bertolddal a Telki Teniszklubban, ahol azóta is 6-14 év közötti fiataloknak tartunk hetente kétszer tréninget.


Fel