Stefanovics József karate edző, Kettlebell oktató, KSG kisokos torna oktató

Telefonszám: 0630633-56-99
E-mail cím: stefanovicsj@victorykarate.hu

Klubvezető, Elnök

"A legnagyobb győzelem, az Önmagad felett aratott győzelem!"  

Videó-küzdelem
Videó- K.O. összefoglaló
Diszlexiás, tanulási zavaros gyerekek karate oktatása- cikk

 

 

 

Szakmai önéletrajz

Osu!

A nevem Stefanovics József. 1976.03.28-án, Szolnokon születtem. Tárnokon, Budapest mellett élek. Házas vagyok, egy gyermekem van.

A Kyokushin karatét 1985-ben kezdtem el Martfűn. Hamar eljutottam oda, hogy minden nap tréningeztem, és ez ma is így van. Mióta nem versenyzem, már csak átlagosan heti 6 alkalommal edzek.

1989-ben kezdtem versenyezni, és 1995-ig utánpótlás tornákon szerepeltem. Nagyon sok Országos és Magyar bajnoki címet valamint helyezést szereztem ezekben a korosztályokban érintéses és k.o. rendszerben egyaránt.

1995-től, 2005-ig versenyeztem felnőtt kategóriában. Többször voltam Magyar és Országos bajnoki helyezett, 2002-ben Magyar bajnok, majd Japán bajnoki 2., Európa bajnoki 5., és a 2003. évi világbajnokságon a legjobb 32 közé jutottam.

A felnőtt Magyar válogatott tagja voltam 10 évig Shihan Bencze Antal irányítása alatt, végig heti 10- 12 edzésen vettem részt.

A testnevelési egyetem edzői szakán végeztem.

1996-ban 1. danra
1999-ben 2. danra
2005-ben 3. danra
2011-ben 4. danra vizsgáztam sikerrel. Sikertelen vizsgám nem volt.

2003-óta a Magyar küzdő válogatott edzője, 2013 óta a  Szövetségi kapitánya vagyok a mai napig. A Szervezetünkben több albizottságban dolgoztam, jelenleg az elnökség és a Dan kollégium tagja vagyok.

2009-ben az"Az év karate mesterének, klubvezetőjének" választott az MKKSZ

2012 év elején, G Flex oktatói vizsgát tettem.

2012 augusztusában SFG Kettlebell oktatói vizsgát tettem.

2013-ban CK- FMS szakértői vizsgát tettem. 

2016-ban SFG Team Leader kinevezést kaptam

A Gyermekház általános - és középiskolában tanítottam karatét, majd mozgásterápiát kilenc éven keresztül, hiperaktív, disszes- illetve más fogyatékkal élő gyerekeknek.

Több mint 150 tanítványom van a Victory Martfűi Kyokushin Karate klubban, ami hazánk legsikeresebbje már hosszú évek óta, 20 fekete öves tanítvánnyal. Közülük több teljesen saját nevelésű és 11 az irányításom alatt szerezte meg a mester fokozatok valamelyikét.

Számtalan válogatott tanítványom volt és van. Három városban tanítok karatét, nagyon sok időt töltök ezzel. Átlagosan heti 10 edzést vezetek minimum, valamint a tanítványaim, klubunk és a szervezet fejlesztésén dolgozom. Nagyon sok versenyen és rendezvényen jelen vagyok.

A tanítványok között megannyi utánpótlás és felnőtt bajnok, valamint helyezett van. Nagyon sok nemzetközi bajnok és helyezett, Junior Európa bajnokok és helyezettek, felnőtt Európa bajnoki, Világbajnoki helyezettek. A 2011-es EB utazó csapatban 10 tanítványom szerepelt.

A 2007 évi világbajnokságon Tokióban 2,

a 2009 évi budapesti All Kyokushin VB-n 14,

a 2011 évi világbajnokságon Tokióban 5, 

2015-ben Tokióban 3 tanítványom képviselhette hazáját.

Folyamatosan képzem magam, a Kyokushin mellett más stílusokat is tanulok az utóbbi években, amiket igyekszek integrálni a munkánkban. Átlagosan évi 10 edzőtáborban veszek részt, rendszeresen tartok szemináriumokat és edzőtáborokat Martfűn és Budapesten, valamint az ország több dojojába meghívásra elmegyek, és jó szívvel segítek. Több alkalommal oktattam már külföldön: Szlovákiában, Szlovéniában, korábban Japánban is, Romániában, Görögországban, Ukrajnában, Mauriciuszon.
A tanítványaimat ugyanerre a munkára, állandó önfejlesztésre sarkallom. Többjüknek van már saját csoportja is.
Legfontosabbnak a komplex személyiség fejlesztést tartom, valamint, hogy eljuttassunk minden jó információt másokhoz is, minél több embernek segítve a világban. Számomra a harcművészet maga az élet.


Stefanovics József


Fel