6. Victory Gála 2018. 02. 24., szombat, 10:50

Jó alap..

Jó alap..

A házi versenyünket több mint 10 éve rendeztük meg egy alkalommal, majd később azt láttuk, ismét életre kell hívni. Nagyszerű volt látni, hogy szakmai és közösségi élményt nyújtunk sokaknak. A kezdő versenyzőinket szeretnénk tapasztalathoz juttatni és siker élményt, motivációt adni nekik és szüleiknek a versenyzéshez. Igen, szeretnénk, ha hosszú távon versenyeznének, mert nagyon hasznosnak látjuk.

Az alapvető célok itt megvalósulnak, de mindenképpen további lépcsőzetes munka szükséges, ha erre építkezve tovább szeretnénk lépni. Sok csoportan készülünk, és itt végre egymással szemben is tudtak tapasztalatokat szerezni, valamint számos klub eljött és mindannyiunknak hasznára vált ez az esemény. A Victory Martfű, Tiszaföldvár, Budapest, Halásztelek, Telki csapata mellett, Domoszló, Szolnok Fujisan, Cegléd Power Se, Cegléd Spirit Se, Szeged Buke Reikon, Füzesabony Yamato karatékái vettek részt. 101 fő indult, 134 nevezéssel formagyakorlatban, pacsi- partiban és küzdelemben. A verseny jól szervezetten, 3-4 fős csoportokban, 2 tatamin zajlott. Reggeli 09-kor kezdtünk és 14 órakkor már bezártuk a csarnokot.

1 perces néma felállással tisztelegtünk Shihan Karmazin György emlékének, majd Sensei Markovics János a verseny fő bírája indította az eseményeket. Az Ő magas színvonalú és a bírók önzetlen, figyelmes munkájának köszönhetően minden gördülékenyen működött. Mindenképpen szükséges ezeket a gyermekeket tovább képezni, majd könnyebb tapasztalatokon keresztül eljuttatni az országos versenyekre. A szülők és a csapat szorgalmas munkája nyomán minden helyén volt, ingyenes büfé üzemelt minden vendégünk számára. Köszönjük mindenkinek! Találkozunk a következő házi tornánkon vagy még idén, vagy legkésőbb jövőre!


Fel