Alapozó válogatott tábor 2019. 01. 12., szombat, 00:10

Alapozó edzőtáborra gyűlt össze a Shinkyokushin Harcművész Szövetség ifi, junior, felnőtt csapata, több mint 60 versenyzővel.

Alapozó edzőtáborra gyűlt össze a Shinkyokushin Harcművész Szövetség ifi, junior, felnőtt csapata, több mint 60 versenyzővel. A 3 nap alatt, Shihan Stefanovics József szövetségi kapitány és a válogatott edző kollégái irányították az edzéseket. Első nap 3 edzésen a törzs erő fejlesztéssel, törzs erő átadó szerepével, aerob kapacitás fejlesztéssel foglalkoztak Kettlebell gyakorlatokon és küzdelmen keresztül.

Óriási odaadással és motiváltan dolgoztak a versenyzők! A 2. napon mindannyiunk számára hasznosan, még 20 versenyző csatlakozott a munkához, akár más Branchekből és szövetségekből is. A két küzdő edzésen, partner gyakorlatok, taktikai helyzetek, irányított és szabad küzdelem volt. Nagyszerű hangulatban működött a közösség. Este a 3. program, egy edzéstervezési beszélgetés volt, ahol számos kérdést tettek fel a résztvevők és a válogatott edzők igyekeztek nekik segíteni. Vasárnap ismét két edzés várt a sportolókra, ahol a táborban tanultakat összegezve, erőnléti edzés, edzéstervezési beszélgetés zajlott. Majd délután a fájdalom tűrés és ütő- rúgó erő növelés volt az edzésterv fókuszában.

Sensei Váczi Zoltán, Sensei Búzás Gábor és Senpai Balogh Zsolt számos példával segítették a versenyzőket, hogy miként folytassák a felkészülésüket! Válogató versenyekre készülnek, hogy a felnőtt Magyar Bajnokságon és a Diákolimpián kivívják a jogot, hogy képviselhessék hazájukat az Európa Bajnokságon! Köszönjük Gál Csabának a helyszíni szervezést. A következő válogatott összetartás a felnőtt EB előtt lesz. Hajrá Magyarok!


Fel