Fehér Áron, Dévényi Lora, Szoldán Zsuzsi aranya.. 2017. 10. 30., hétfő, 22:31

Magyar Bajnokok..

Magyar Bajnokok..

Az Utánpótlás Magyar Bajnokság a legfontosabb versenye a 18 év alattiaknak.

Pontrendszerben és K.O. szabályok szerint is megrendezik minden évben. A verseny jól szervezett volt, és 400 sportoló lépett küzdőtérre. Tőlünk is néhányan.

A legkiemelkedőbbet Fehér Áron teljesítette. K.O. rendszerben indult és elsöpörte riválisait. Az első küzdelmét két kiemelten magas szintű technikával nyerte, 10 másodperc alatt. A nyitó technika egy ugró fejrúgás- wazari, majd egy forduló test rúgás újabb wazari. Ezt követően, ütésekkel és fejrúgásokkal menetelt egészen a dobogó tetejére. Dévényi Lora lelkesedése is végre elnyerte jutalmát.

Áron erejével szemben, mindenki kapitulált...

Nagy taktikai fegyelemmel szerezte meg a Magyar Bajnoki címet. Szoldán Zsuzsinak most sajnos nem volt annyi ellenfele, de a lényeg, hogy így is a legjobbnak bizonyult.

Lora pontossága és időzítése a dobogó tetejére jutatta

A többiek is szép eredményeket értek el. Különösen értékes azok sikere, akik állandó magas színvonalú munkájuknak köszönhetően, folyamatosan eredményesek. Domonkos Sona, megannyi aranya mellett, ez alkalommal bronzérmes lett. Domonkos Hima kiváló ellenféltől kapott kis, szoros csatában.  

Zsuzsi Magyar Bajnok lett!

Fejes Gábor harcossága jó irányba mutat, harmadik helyezett lett. Tor Sándor, Lehmann- Molnár Réka harcoltak és tapasztaltak, bronzérmet szereztek. A telki fiúk közül hárman is bátran tatamira léptekés fejlődtek tavaly óta, de egyértelműen több verseny kell Balogh Máténak, Tamási Geroldnak és Tamási Konrádnak. Joób Fancsali Andris még ez alkalommal nem jutott dobogóra, de neki aztán sok ideje van, mint ahogy Mészáros Andrisnak is.

Az eredményekhez folyamatosan gyakorolni szükséges, tudatosan készülni a versenyekre és minél több tapasztalatot szerezni.

Gratulálunk!

 


Fel