Fekete Farkas- irány az európai élmezőny! 2018. 11. 22., csütörtök, 08:46

Várod már a versenyt?

Nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy hol tartok az európai mezőnyhöz képest. Mivel volt egy hosszabb kihagyásom, emiatt legutóbb egy éve léptem tatamira nemzetközi versenyen, így a mostani megmérettetés adni fog egy támpontot, hogyan sikerült a felkészülésem.

Más valamiben, mint a többi volt?

Több szempontból is más. Egyrészt régi új klubommal készültem fel, másrészt idén nem igazán indultam versenyen, leszámítva a válogató versenyt. Harmadrészt most én fogok az idősek közé tartozni az U21-es korosztály miatt.

A nyár elején igazoltál vissza a klubomba, levizsgáztál azóta fekete övre. Milyennek érezted a felkészülésedet?

Úgy érzem, jól sikerült a felkészülés, nem hátráltattak sérülések, tudtam az edzésekre koncentrálni. Minden tréning megfelelő motivációt biztosított az EB, így nem voltak nagyon holtpontok és mindig a célra tudtam összpontosítani. Sportszakmai oldalról is tökéletesen össze volt rakva a felkészülés Shihan munkájának köszönhetően.

Van valami, amit kiemelnél, ami jelentősebb volt a felkészülésed alatt?

A megfelelő és különböző küzdőpartnerek, akikkel nap, mint nap készülni tudtam érzésem szerint, nagyon fontosak voltak, és általuk még jobban sikerült a felkészülés, valamint a külön, egyéni munkák, amiket elvégeztünk Shihannal. Ezúton szeretném is megköszönni a segítséget.


Fel