Ha esetleg idén lemaradtál… 2017. 11. 03., péntek, 16:18

Őszi edzőtábor Martfűn

Aki legalább pár éve a Victory tagja, az jól tudja, hogy ahány évszak, annyi edzőtábor. Így november elején ismét négy napot töltöttünk együtt Martfűn az őszi szünet ideje alatt.

Pörgős edzések, vizsgafelkészülés és küzdelem került az edzések középpontjába. Különösen hatékony volt ez akkor, amikor a telki, budapesti, martfű, földvári vagy a „külsős” füzesabonyi srácok csaptak össze egymással. Igazi „parázsküzdelmek”, éles helyzetek, versenyszerű tapasztalatok, melyekkel gazdagodhattak a táborozó kicsik és nagyok. Mindenképp több ilyen gyakorlásra lenne szükség együtt, mert így erősítjük egymást, így fejlődünk, így leszünk egyre jobbak! Láthatóan inspirálta az utánpótlást ez a környezet, az új impulzus, a dicséret és jó szó melyet kiérdemeltek egy-egy jó bunyó vagy teljesítmény után.  A tábor zárásaként a vizsgázók ismét teljesítettek, jó munkát tettek le az asztalra, viszont „útravalót” is kaptak, amire a jövőben nagyobb hangsúlyt, figyelmet kell fektetniük a fejlődés érdekében.

A sok-sok edzés mellett a gyógyfürdőben regenerálódhattunk kedvezményesen máskor pedig a dojóban töltöttük a szabadidőt és ott beszélgettünk a jövő terveiről. Igaz elfáradtunk, de nevetésből és mosolyokból sosem volt hiány. ( Innen üzenem az ellenfél csapatnak, hogy ugyan a kidobós játékban szorosan kikaptunk, de jövőre visszavágunk és abban nem lesz köszönet J ! Készüljetek! Hajrá Mi!)

Remek indítás volt ez a tábor a közelgő versenyek előtt, aki most kimaradt az sajnálhatja, hiszen igazán hasznos volt emellett nagyon jól is éreztük magunkat. Reméljük következő alkalommal még többen gyakorlunk majd együtt!

Osu! Gratulálunk, hajrá Victory!

Senpai Körmöndi Lídia


Fel