Kis versenyzők nagy lépései Martfűről... 2017. 10. 30., hétfő, 22:19

Dunaszerdahelyen versenyeztünk 22 versenyzővel . Ezek a megmérettetések mindig jól mutatják az előző verseny óta végzett munkát ! Mindenkin látszott  a fejlődés . A narancssárga öves csapattal 1 éve kezdtük el a munkát ,azóta ez volt a 3. versenyük és mindenkin jól látható a fejlődés . A Kovács Kata Zsófia emlékeversenyre 270 versenyző nevezett. A küzdelmek során a taktikai és technikai feladatok végrehajtása, betartása folyamatos előrelépést eredményezett . Testpajzsos pont rendszerben indult a csapatunk nagyobb része . Ez az első lépcső a felnőtt küzdelem felé. Fontos először a verseny szituáció  gyakorlása , majd később majd később az eredményesség megfelelő technikai tudással . Ebben a kategóriában versenyzőink mind a legjobb tudásuk szerint harcoltak és vívtak ki a dobogó fokait!

A következő lépés a felnőtt küzdelem felé a testpajzsban küzdött de KO szabályrendszerű küzdelem . Ebben a szabályrendszerben 3 versenyzőnk indult.

Tor Sándor első küzdelmet sajnos elvesztette de a bronz mérkőzést megnyerte így a dobogó 3. fokára állhatott . Fejes Gábor első küzdelmet ipponnal nyerte , testre ütötte le ellenfelét. A döntőt sajnos elvesztette , ellenfele két fejrugast vitt be így Gábornak ezüst érem került a nyakába . Fehér Áron idén tobb bajnoki cimmet is szerzett és most is gyaparitotta ennek számát. Két küzdelmet meggyőzően nyerte . Az elsőt két fejrugassal a másodikat pedig bírói döntéssel nyerte .

Összeségében 5 arany , 6 ezüst és 11 bronz éremmel tértünk haza!

Gratulálunk a helyezésekehez!

Osu !

Arany érem :

Tichy Luca

Sólyom Hunor

Kovács József

Vágner Hanna

Fehér Áron

 

Ezüst érem :

Kis Viola Virág

Biri Dominik

Joób Fancsali András

Tall Zakariás

Mészáros András

Fejes Gábor

 

Bronz érem:

Molnár Adél

Kis Dominik

Szabófi Reni

Oláh Barnabás

Sólyom Blanka

Szakács András

Melis Adél

Tichy Bence

Nagy Viki

Kengyel Georgina

Tor Sanyi

 

 

 


Fel