Martfűi harcosok Pesten edzettek egy hétig 2017. 08. 09., szerda, 16:49

A Victory Martfű két eredményes utánpótlás versenyzője Budapestre utazott. Fehér Áron és Tor Sándor végig edzették a nyarat. Többek közt egy kettlebell majd egy karate nyári tábort teljesítettek, sikerrel öv vizsgáztak és most a fiatal srácok bátran belevágtak egy budapesti bentlakásos tanulásba.

Minden reggelt kettlebell edzéssel illetve Gellért hegy futással kezdtek, majd szakmai munkákat végeztek. Karate technikai edzéseken, partnermunkákban, zsáktréningen, küzdő edzésen fejlesztették magukat. Edzőpartnereikkel a rendkívül érdekes Titanic kiállítást is megnézték.

Egyértelműen sokat jelentenek ezek, a komfort zónából kizökkentő hetek, a környezet váltás és intenzív edzések. Nem csak sport szakmailag és motiváció szempontjából, de a jellemfejlődés miatt is fontosak az ilyen bentlakásos időszakok. Jelentősen formálja őket.

Fehér Áron:

Azért is volt hasznos ez a pár nap Pesten, mert tudtam másokkal is gyakorolni. A Gellért hegy futás volt számomra a legjobb, itthon erre nincs lehetőségünk.

Tor Sándor:

Nagyon hasznos volt a Pesten töltött idő. A zsákmunka tetszett a legjobban, de a nyújtó gyakorlatok is hasznosak voltak. Úgy érzem tudtam fejlődni.

Mivel a Victory családi igen nagy és sok helyszínen vagyunk, nagy lehetőség van abban, ha időnként egymáshoz utazunk és más helyszíneken is edzünk időnként. Ez mindenki számára ad! Vegyetek erről példát. Hajrá Victory!


Fel