Nyári Victory tábor Martfű 2017. 07. 30., vasárnap, 09:20

Fotók: Martfű Média, Domonkos Csaba, Victory Média

A Victory nyári karate tábora minden alkalommal egy nagyon várt esemény. 100 fő körüli résztvevővel, jó edzésekkel és szabadidős programokkal. Sok klub eljön így most is ott voltak Füzesabonyból, a Buke Reiko egyesületből, Szlovákiából, és persze Martfű, Tiszaföldvár, Telki, Budapest Victory csapata. Karmazin Shihan hazajárt ide, hisz 10 évig volt a klub vezetője és Stefi Shihan Mestere. Sok alkalommal járt nálunk minden évben. Ebben a táborba is vártuk csapatával a Fuji San Karmazin Dojoval. Több edzés és egy beszélgetés is ki volt írva, Gyuri Shihan vezetésével.

"Mi a Victoryban, biztosan tovább visszük a „Karmazini hagyatékot”. Örülnénk, ha ez az SHSZ-ben is így lenne."

Ez nem tudott megvalósulni. Az utolsó, amit ki hirdetett a tanítványainak, az volt, hogy másnap mikor jönnek és milyen célokkal a táborunkba. Negyed órával később, már nem élt…

 Az első edzést, egy rá való emlékezéssel kezdtük és egy beszélgetéssel. Az is elhangzott, hogy Gyuri Shihan azt mondaná, „dolgozzatok tovább, ez egy edzőtábor”. "Járd az utat, rendületlenül!"

MIndannyiunk szívébe és karate ruhájára fekete szalag került...

Minden edzésen velünk volt, de mégis, mindig, most már örökre eggyel kevesebben leszünk.

Átlagosan napi háromszor edzettünk. Reggel futással és kondicionálással kezdtünk. Majd dolgoztunk pontkesztyűvel, zsákkal, küzdőtechnikákkal.

Elkezdtük a felkészülést a jövő évi mestervizsgákra és végig vettük a formagyakorlatokat, kihon technikákat.

Minden este együtt beszélgettünk, ahol természetesen nagyon sok esett a történtekről, emlékekről, tervekről.

Mi a Victoryban, biztosan tovább visszük a „Karmazini hagyatékot”. Örülnénk, ha ez az SHSZ-ben is így lenne.

 

A délelőtti vizsgákon számos tanítvány bemutatta tudását és megszerezték következő fokozatukat. Jó és erős vizsgák voltak, amik az SHSZ dan kollégiumának alapelvei mentén voltak lebonyolítva.

Egy rendkívüli Elnökségi ülésre is sor került, ahol szövetségünk vezetői, arra keresték a megoldást, miként működtessék tovább zavartalanul az SHSZ-t, Shihan Gyuri szándékai szerint.

A csapat este Sayonara partyra gyűlt össze, ahol köszöntötték Shihan Stefanovics Józsefet, aki nemrégen megszerezte az 5.dant. Jó hangulatú rendezvény volt, szülőkkel, barátokkal.

2018-ban ugyanekkor, ugyanitt!  "Járd az utat rendületlenül!"


Fel